Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

 

   Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. 

 S.C. Electroconex Echipamente Industriale S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

 

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului electroconex.ro - imagini, texte, simboluri, programe și alte date - este proprietatea SC Electroconex Echipamente Industriale SRL și a furnizorilor săi.  Folosirea fără acordul scris al SC Electroconex Echipamente Industriale SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Accesul la informațiile de pe site

SC Electroconex Echipamente Industriale SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul electroconex.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Electroconex Echipamente Industriale SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

PRODUSE și SERVICII

- Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. SC Electroconex Echipamente Industriale SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

- Imaginile publicate pe site au titlu exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC Electroconex Echipamente Industriale SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. 

 

PREȚURI

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului in care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă. Nu există o limită de preț minim a comenzii. 

 

LIVRARE

- Livrarea produselor se face prin curier, oriunde în țară. Daunele provocate produselor cauzate de condițiile de livrare nu intră în sarcina SC Electroconex Echipamente Industriale SRL.

 

PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. SC Electroconex Echipamente Industriale SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se  realiza prin Ordin de Plată; dovada plății trebuie trimisă către SC Electroconex Echipamente Industriale SRL la adresa de e-mail office@electroconex.ro.ro. Livrarea va fi efectuată numai după primirea ordinului de plată pe adresa de email. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

 

GARANȚIE

Toate produsele comercializate de către magazinul nostru beneficiază de condiții de garanție conforme legislației românești în vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 și OUG 174/2008).